I. Matrachuzat rendelés méretre. 

1. Kérjük, hogy a matracról mindent távolítson el. (lepedő, gumis lepedő, matracvédő) Amennyiben a matrac zippzáras, levehető huzattal készült, kérjük hogy a huzatot vegye le. Amennyiben a matrac peremvarrott technológiával készült és a huzat nem levehető, matrachuzatot csak a meglévő huzat fölé, az eredeti huzat megtartásával tudunk készíteni.
2. Az így kibontott matracmagot tegye le a földre, lehetőleg úgy, hogy a rövidebb és a hosszabb oldalát is tolja neki a falnak.
3. A matrac magasságát (Z paraméter) egy vonalzó segítségével mérje le. Fontos, hogy a méretet a matrac több pontján is ellenőrizze, és a legmagasabb értékkel számoljon (az idők során keletkezhet kismértékű, a matracmagasságot befolyásoló deformitás a matracon). Tört szám esetén felfelé kerekítsen.
4. A matrac hosszúságát (X paraméter) merev mérőszalaggal, pontosan mérje le. Tört szám esetén felfelé kerekítsen.
5. A matrac szélességét (Y paraméter) merev mérőszalaggal, pontosan mérje le. Tört szám esetén felfelé kerekítsen.
6. Az így megkapott mindhárom paraméterhez adjon hozzá 1-1 cm -t, amennyivel nagyobbra készítjük a huzatot, hogy könnyedén fel lehessen tenni. 

FIGYELEM, FONTOS: a matrachuzat az Ön által megadott paraméterek szerint lesz elkészítve. Kérjük, hogy a méretek felvételénél különös gondossággal járjon el, mert az egyedi méretre legyártott matrachuzatot semmilyen indokkal nem veszünk vissza.

- Az így megkapott adatokkal töltse ki a rendeléshez szükséges mezőket, majd válassza ki a matrachuzat típust a leomló menü segítségével. 
- Az így előkészített rendelést küldje el a rendelés / kosárba tétel gombra kattintva. 
- Ellenőrizze a kosár tartalmát, és ha mindent rendben talál, a fizetés gombra kattintva véglegesítheti a rendelését. 
- Ezután töltse ki a mezőket a megfelelő adattartalommal, céges megrendelés esetén adja meg az adószámát is.
- A rendelés elküldése után kapni fog 2 db emailt. Az első e-mailt a weboldal küldi, ebben visszaigazoljuk hogy a megrendelés sikeres volt. A második e-mail -t az ügyviteli rendszerünk küldi, mellékletként csatolunk benne egy díjbekérőt.
- A rendelés élesítéséhez kérjük utalja el a díjbekérőn szereplő összeget. Amennyiben előreláthatólag futárszolgálattal kéri a termék kiszálíltását (tehát nem személyesen veszi át a terméket valamelyik bemutatótermünkben) a futárszolgálat díjával (2.500.- Ft) növelt összeget utaljon megrendeléskor.  Az utalásra 14 nap áll rendelkezésre, amennyiben ennyi idő alatt nem érkezik meg az összeg a bankszámlánkra, a rendelés automatikusan törlődik. Amennyiben a törlés ellenére szüksége van a termékre, kérjük adja le a rendelést újból.